VALMISTETTU OMALLA TEHTAALLA SEINÄJOELLA    


Aarjan tarina

 


Kaikki alkoi yksinkertaisesta ideasta: tekisimme itse puhtaita, turvallisia ja hyvin imeytyviä ravintolisiä, joita me ja perheemme voisivat käyttää.


Kokemukset Aarjan taustalla

Aarja Healthin® perustajalla Håkonilla ja hänen vaimollaan Elisabethillä on molemmilla ollut vakavia terveysongelmia. Puhtaat ravintolisät ovat olleet tärkeä osa heidän parantumistaan - mutta niitä ei ole ollut helppo löytää. Aarja Health® edustaa heille kaikkea, mitä he ovat etsineet terveysmarkkinoilta.  Nyt he haluavat antaa kaikille saman mahdollisuuden käyttää puhtaita, turvallisia ja erinomaisesti imeytyviä ravintolisiä.Puhdasta, turvallista ja erinomaisesti imeytyvää

Aarja Healthin® tuotteet on valmistettu maailman puhtaimmista ja tehokkaimmista raaka-aineista. Tuotteemme on huolellisesti valmistettu sopimaan kaikille - ne ovat vegaanisia, GMO-vapaita, gluteenittomia ja laktoosittomia eivätkä sisällä yleisimpiä allergeeneja. Me myös vältämme turhaa lisäaineiden käyttöä.


Inspiraationa pohjoinen luonto ja saamelaiskulttuuri 

Aarja tarkoittaa 'energiaa'  saamen kielellä. Monet raaka-aineet, joita käytämme tuotteissamme, ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, missä kasvit kasvavat vahvempina kylmässä ja ankarassa säässä. Haluamme välittää saamelaisten esi-isiemme viisaudet ja pohjoisten superkasvien vahvuuden ja elinvoiman tuotteidemme kautta sinulle.
Oma sertifioitu tuotanto 


Kaikki Aarja Healthin® tuotteet on valmistettu omalla tehtaallamme Seinäjoella. Meidän FSSC 22000 -sertifioitu tuotantomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme 40 vuoden kokemuksella takaavat, että jokainen tuotteemme on valmistettu turvallisesti rakkaudella ilman kompromisseja. Me arvostamme taitoa ja laatua kaikissa toiminnoissamme ja tuotteidemme elinkaaren vaiheissa - materiaalin valinnasta tuotteiden lähettämiseen sinulle.