VALMISTETTU OMALLA TEHTAALLA SEINÄJOELLA    

MSM

Odoo • Image and Text

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnossa esiintyvä orgaaninen rikkiyhdiste. Rikki on ihmiskehon neljänneksi yleisin mineraali. MSM-rikki tunnetaan ravintolisänä. Sitä käytetään yleisesti vähentämään matala-asteista tulehdusta kehossa.

MUOTO

Metyylisulfonyylimetaani:(CH₃)₂SO₂ 


TYYPPI                    

Rikki, ravinnosta saatava mineraali/kivennäisaine


SISÄLTÄÄ                

MSM sisältää 34% rikkiä.


ALKUPERÄ

Käytämme maailman puhtainta OptiMSM®-tekniikkaa. Patentoitu

monivaiheinen tislausprosessi takaa 99,9 % puhtaan tuotteen, joka takaa korkealaatuisen MSM-muodon.


OptiMSM®, Bergstrom Nutrition, USA.

MIKSI MSM? 

Saamme vähemmän rikkiä ruokavaliostamme.  Maaperä ympäri maailmaa on sisältää vähemmän rikkiä etenkin ruoan massatuotannon takia, miksi myös syömämme ruoka voi sisältää vähemmän rikkiä.


Rikki on välttämätöntä keratiinin tuotannossa ja rakenteessa, joka on yksi kehomme rakennusaineista. Se on proteiini, jota löytyy kynsistä, hiuksista ja ihosta.

MSM-rikkiä on pidetty ravintolisänä, joka tukee tervettä ikääntymistä ja liikkuvuutta. Sen sanotaan edistävän nivelten terveyttä ja vähentävän lihas- ja nivelkipuja. (Lue lisää MSM:stä.)
Rikki myös tukee solujemme glutationitasoja. Glutationi on yksi solujemme voimakkaimmista antioksidanteista. MSM auttaa siten estämään tulehdusreaktioita kehossa, ja sen sanotaan vähentävän solujen hapettumista.


OPTIMSM® + C

Me käytämme maailman puhtainta MSM:ää. monivaiheinen tislausprosessi takaa 99,9 % puhtaan tuotteen, joka takaa korkealaatuisen MSM-muodon.

Meidän OptiMSM+C on GMO-vapaa, gluteeniton, allergeeniton, vegaani.

Koostumuksemme C-vitamiinilla ja aidolla mustikall parantaa MSM:n imeytymistä. MSM-rikki suositellaan nautittavaksi aina yhdessä C-vitamiinin kanssa. Siinä on aito raikas maku pohjoisen luonnon mustikasta - ilman katkeraa rikin jälkimakua!


RIKIN LÄHTEET RAVINNOSTA

Monet ruoka-aineet sisältävät pieniä määriä rikkiä. Suurin MSM:n luonnollinen pitoisuus löytyy nisäkkäiden maidosta. Muita lähteitä ovat ruusukaali, palkokasvit, parsa, valkosipuli, kaali, sipuli ja vehnänalkio.

ME SUOSITTELEMME:

OptiMSM® + C mustikalla