VALMISTETTU OMALLA TEHTAALLA SEINÄJOELLA    

Krilliöljy 

puhdas ja tehokas omega-3 rasvahappojen lähde

Odoo • Image and Text

Krilliöljy on erinomainen pehmeiden eli tyydyttymättömien omega-3-rasvahappojen lähde. Se uutetaan Etelämantereen Euphausia superba
-krillilajista. 


Krilliöljy sisältää välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, joita
 terve sydän, aivot,
silmät ja maksa
tarvitsevat toimiakseen. 

MUOTO 

Öljy, jossa omega-3-rasvahapot ovat sitoutuneet fosfolipideihin.


RASVAN TYYPPI

Monityydyttymättömät rasvat.


SISÄLTÄÄ

Se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, kuten tärkeimpiä rasvahappoja EPA:ta ja DHA:ta. Se sisältää myös vahvaa antioksidanttia  astaksantiinia ja keholle välttämätöntä ravintoainetta koliinia


LÄHDE

Me käytämme Superba Boost krilliöljyä, joka on peräisin Etelän krillistä (Euphausia Superba). Krillit, joita tuotteisiimme käytetään on pyydetty eettisesti ja ekologisesti maailman puhtaimmista vesistöistä EcoHarvesting™-menetelmällä ja MSC-sertifikaattilla.MIKSI KRILLIÖLJY?

Se on 100% puhdas ja luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde. Me tiedämme, että käyttämämme krilliöljy on aitoa ja se ei sisällä mitään ylimääräistä. Lisäksi tiedämme koordinaattien tarkkuudella, mistä käytämämme krilliöljy on peräisin.

Lisäksi se sisältää runsaasti dokosaheksaeenihappoa DHA:ta sekä eikosapentaeenihappoa EPA:ta. Omega-3-rasvahapoista EPA ja DHA ovat tärkeimpiä kehollemme. Niillä on suotuisia vaikutuksia mm. aivojen ja silmien terveydelle ja ne edistävät tehokkaasti sydämen normaalia toimintaa. Tiesitkö, että aivot ja silmät koostuvat suurimmaksi osin näistä rasvahapoista? 


Riittävä omega-3-rasvahappojen saanti on erittäin tärkeää terveyden kannalta. Ne vaikuttavat ehkäisevästi sydän- ja verisuonitauteihin, sekä edistävät aivojen toimintaa. Ne voivat myös edistää muistin toimintaa ja auttaa kehon tulehdustiloihin.

Krilliöljyn rasvahapot ovat kiinnittyneet fosfolipideihin. Tämä on suurin ero kala- ja krillipohjaisten omega-3-valmisteiden, sillä kalaöljyssä rasvahapot ovat triglyseridimuodossa. Fosfolipidien ansiosta krilliöljyn sanotaan imeytyvän tehokkaammin kuin kalaöljyn.

Pienet kapselit - krillin fosfolipidimuotoiset rasvahapot mahdollistavat pienemmät mutta tehokkaat kapselit. 

Se sisältää koliinia, joka on välttämätön ravintoaine normaalille hermoston, lihasten ja silmien toiminnalle. Se sisältää myös astaksantiinia, joka on krillin oma antioksidantti. Se antaa krilliöljykapseleille myös niiden kauniin punaisen värin. Se toimii myös luonnollisena lisäaineena.

Ei kalan jälkimakua! Krilliöljyn fosfolipidien ansiosta rasvahapot sekoittuvat helposti mahalaukun nesteisiin, eivätkä ne aiheuta kalan jälkimakua, närästystä tai vatsakipua.

KRILLIÖLJY VS. KALAÖLJY

Molemmat ovat hyviä omega-3n lähteitä. Krilliöljyn on sanottu imeytyvän paremmin kuin kalaöljyn rasvahappojen muodon vaikutuksesta. Lisäksi se ei nosta kalan jälkimakua, kuten kalaöljyt.

Krilliöljy myös sisältää antioksidantti astaksantiinia, jota ei löydy kalaöljyistä. Astaksantiinin ansiosta krilliöljy ei tarvitse erillisiä lisä- ja säilöntäaineita, sillä se estää luonnollisesti kapseleita hapettumasta. Krilli on myös vapaa elohopeasta ja epäpuhtauksista, koska se on ruokaketjun alussa.

Lisäksi, se on kestävä omega-3 lähde, sillä sen pyyntiä rajoitetaan tarkasti. Pyynti itsessään tapahtuu EcoHarvesting™-menetelmällä, jota takaa sen, että pyynnissä ei tule sivusaaliina muita lajeja.

OMEGA-3 LÄHTEET RAVINNOSTA

Parhaat omega-3-rasvahappojen lähteet ovat rasvaiset kalat, kuten lohi, makrilli ja meriahven. Parhaimmat vegaaniset lähteet ovat esimerkiksi saksanpähkinät, hampun siemenet ja pellavan siemenet.

ME SUOSITTELEMME: