VALMISTETTU OMALLA TEHTAALLA SEINÄJOELLA    

Kurkumiini

Odoo • Image and Text

Kurkumiinilla on voimakkaita antioksidanttisia vaikutuksia. Sitä saadaan Kaakkois-Aasiassa kasvavasta kasvista, kurkumasta. Se on kurkuman aktiivisin ja
vaikuttavin yhdiste.


Kurkumiini on luonnollinen yhdiste, polyfenoli eli antioksidantti. Se on kurkuman vahvin kurkuminoidi.

MUOTO

Kurkuminoidi:  C 21 H 20 O 6


TYYPPI 

Polyfenoli (antioksidantti) kurkumassa. Käytämme kurkumasta uutettua kurkumiinia.


SISÄLTÄÄ 

Kurkumiiniuute sisältää >95% kurkuminoideja.


ALKUPERÄ

Me käytämme Longvidan® Optimized Curcumin -kurkumiiniuutetta, joka on 

kehitetty yhdessä neurotutkijoiden kanssa.


MIKSI KURKUMIINIA? 

Kurkumiinilla sanotaan olevan useita terveyshyötyjä. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan mausteena, mutta myös osana perinteistä Aasialaista lääketietiedettä. Sen terveysvaikutukset perustuvat sen tulehdusta laskeviin ominaisuuksiin. 

Kurkumiini voi auttaa vähentämään kipua luonnollisesti. Erityisesti kurkumiinin kipua vähentäviä vaikutuksia on tutkittu nivelrikkoon liittyvän kivun hoidossa.

Vahvojen tulehdusta laskevien ominaisuuksiensa vuoksi kurkumiini voi auttaa ehkäisemään tiettyjä sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja. Kurkumiini voi mahdollisesti myös parantaa mielenterveyttä ja suojata Alzheimerin taudilta, mutta tähän liittyen tarvitaan enemmän tieteellisiä tutkimuksia kurkumiinin hyödyistä.

Kurkumiinia on käytetty myös mm. ihontuotteissa antimikrobisena ja parantavana aineena, koska se sisältää voimakkaita antioksidantteja.

Se voi myös auttaa vähentämään kovatehoisen liikunnan aiheuttamaa oksidatiivista stressiä ja sen liittyvää lihaskipua. Kurkumiinista voi olla apua siis hapettumisstressiin siihen liittyvään hiljaiseen tulehdukseen mutta se voi auttaa myös metaboliseen oireyhtymään, niveltulehdukseen, mielen hyvinvointiin ja korkeaan verenpaineeseen.MIKÄ ERO ON KURKUMIINILLA JA KURKUMALLA?

Kurkumiini löytyy itse kurkuma kasvista. Kurkumaa käytetään yleisesti mausteena. Kurkumavalmisteet sisältävät noin 2 - 8% kurkumiinia, ja taas suurin osa kurkumiiniuutteista sisältää> 95% kurkumiinia. 


Tiesitkö muuten, että kurkuma on yksi väärennetyimmistä raaka-aineista maailmalla? 


LONGVIDA® OPTIMIZED CURCUMIN -kurkumiiniuute 

We use patented and pure Longvida Optimized Curcumin which has unique and highly bioavailable composition. It is developed together with neuroscientists. Käytämme patentoitua ja puhdasta Longvidan Optimized Curcumin -kurkumiiniuutetta, joka on hyvin imeytyvässä muodossa. Se on kehitetty yhdessä neurotieteilijöiden kanssa.

Mistä tiedämme, että käyttämämme kurkumiini on sitä mitä pitääkin?
Käytämme FTIR-skanneria tunnistaaksemme kaikki raaka-aineemme kemiallisella tasolla, jotta en ovat varmasti oikeita.


KURKUMIINIA RAVINNOSTA

Kurkumiinia saa pieniämääriä kurkumasta, jota löytyy tuoreena sekä kuivamausteena. 

ME SUOSITTELEMME:

KURKUMIINI, inkivääri & B12
OSTA NYT