ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 50€ TILAUKSIIN      

Uusi Aarja-lähettiläs

Tervetuloa tiimiin Pepe!

Aarjan uusin lähettiläs Pepe Lloret Espanjasta tuo aurinkoa ja hyvää energiaa Aarjan tiimiin! Pepe on aktiivinen ja positiivinen persoona, joka rakastaa ulkoliikuntaa ja pitkänmatkan pyöräilyä. Positiivinen asenne elämää kohtaa on Pepen hyvinvoinnin kulmakivi.

Tärkeimpiä asioita hänelle ovat perhe ja ystävät, joiden kanssa hän haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa. Hänen tavoitteensa on kehittyä yrittäjänä sekä pitkämatkanpyöräilyssä, jota hän treenaa tavoitteellisesti:


“Tavoitteeni on parantaa suorituskykyäni pitkänmatkanpyöräilyissä askel toisensa jälkeen - mutta kaikista tärkeitä on, että saan jakaa harrastuksen ystävien ja rakkaiden kanssa.”


Odoo • A picture with a caption

Hyvinvoinnilla on keskeinen rooli aktiivisessa arjessa. Pepelle on tärkeää tuntea olonsa hyväksi sekä fyysisesti että henkisesti. Kun kokonaisuus on kunnossa, ei tarvitse murehtia liikaa elämästä ja ympärillä olevista asioista.


Pepen motto on ‘Nauti elämästä’ – ja siihen meidän kaikkien tulisi pyrkiä, eikö?


Luonnollisia ja puhtaita ravintolisiä ja urheilujuomia on vaikea löytää, ja puhtaus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Pepe on valinnut Aarjan:

”Koko urheilu-urani ajan olen käyttänyt erilaisia tuotteita parantamaan suorituskykyäni ja auttamaan kehoni toimintaa, mutta olen usein kärsinyt vatsavaivoista käytön jälkeen. Vaihtaessani Aarjan tuotteisiin oloni on tuntunut hyvältä enkä ole kärsinyt vatsaongelmista. Aarjan tuotteista saan parhaan hyödyn urheiluun. ”

 

Seuraa Pepen aktiivista elämää instagramissa:


 @lloretbelliure