ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 50€ TILAUKSIIN      

Tervetuloa Aarjan tiimiin

Mikko Kohonen!

Saammeko esitellä Aarjan tuoreimman brändilähettilään sporttista ja positiivista energiaa välittävän salibandyn pelaajan, Mikko Kohosen!

Mikko on sosiaalinen ja urheilullinen kaveri, omien sanojensa mukaan ”utelias maailmaa tutkiva hymypoika”, mikä pitää hyvin paikkansa! Hänelle hyvinvointi on kirjaimellisesti ’elintärkeää’ 

– ei voi olla paras versio itsestään, ellei pidä hyvinvoinnistaan huolta.

Odoo • A picture with a caption
 

Mikko pelaa tällä hetkellä Seinäjoella salibandyliigaa ja epäilemättä hän on yksi Suomen parhaimmista salibandypelaajista. Hän on esimerkiksi voittanut kaksi kertaa maailmanmestaruuden, useamman kerran Suomen mestaruuden sekä hopea- ja pronssisijoja molemmissa cupeissa. Hän on myös kaikkien aikojen paras maalintekijä Suomen liigassa. Niin elämässä kuin urheilussa, hän uskoo jatkuvaan kehitykseen ja oppimiseen.


"Unelmoin joka päivä. Uskon jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen. Minulla on samat tavoitteet ja unelmat urheilussa sekä elämässä yleensä. Eli kehittyisin ja oppisin joka päivä. ”


Aarjassa hän arvostaa laatua ja puhtautta ja katsoo, että kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi tärkeimmistä asioista elämässä.


 

Mikon kolme sääntöä, joita hän opettaa myös lapsilleen, ovat: 

1. Riitely on turhaa, ratkaistaan mieluummin ongelmia

2. Yritä aina parhaasi

3.  Uskalla rakastaa”Lisäksi uskon sanontaan, joka taisi olla Michelangelon sanoma: täydellisyys koostuu pienistä asioista, ja se ei olekaan mikään pikkujuttu!”
Seuraa Mikkoa somessa:

  MikkoKohonen


#AarjaAmbassador #SpreadTheGoodEnergy #BreakNewLimits